FlexSEA-Execute 0.2 Test Status

Organized by schematic sheet, then function/module. Last update: 05/14/2016.
Schematic sheet
Module
Status
Details
PSoC 5
Core
OK
PSoC can be programmed & debugged.
I²C0 – 3V3 (IMU, Exp.)
Partially tested
Works well with the IMU, and with external sensors.
I²C1 – 5V (SCoP, pots)
OK
Communication with Safety-CoP works, Strain works.
Safety-CoP
Core
OK
PSoC can be programmed & debugged.
BLDC
Half-Bridge
Partially tested
Works. Current sensing is functional. Document gate signals, and optimize deadtimes.
Shorted Leads
Partially tested
Programmed to eb always Open. Need to test it Closed.
Temperature
OK
Seems right, changes when I heat it up.
Phase voltage
Untested
Power
10V SMPS
Partially tested
Works. I should confirm the noise.
5V SMPS
Partially tested
Works. I should confirm the noise.
3V3 LDO
OK – after fix
Works after I changed the voltage regulator.
Voltage measurements
OK
Works. Proper values read.
RS-485
Transceiver #1
OK
Tested R/W 2Mbps
Transceiver #2
Untested
Transceiver #3
Untested
UI-IMU
IMU
OK
Tested accel + gyro in GUI, works well.
USB
OK
Works with GUI.
RGB LED
OK
Works.
Strain
OK
Works. Offset and gain can be changed.
Power output
OK
Works. Tested up to 1A.
Protection
Partially tested
IOs seem fine. Have not tried sending out of range voltages.
FLASH
Untested
Known imperfections:
  • 3V3 regulator: wrong footprint. Change reference (RT9064).
  • Voltage seems low when USB is used to power circuit. Confirm measurement.
  • Error on silkscreen (swap +VB and +5V)
  • What’s causing the offset in the current sensor?
Comments are closed.